11 april 2011

salam salam . selamat malam jugaa .

nak cite je , pagi2 tdy aku dkjotkan kol 6 . kol 6.30 bru bagon , haishh , trokk btol amir ni

pastu en dah siap2 mandi sume . gy la skolahh , beratur . dan bersurai

tpy time ktrng ngah bertaur tu , cikgu peja plakk nampak acap azlee tak pakai stoking ,

cikgu tu pnggil pastu cikgu , sroh lipt seluar . baeslah malu enn , dah la kat depan perhimpunan , (depan laki ) , malu gile la . even bukan aku , tapi aku rse la malu dy , agk2 la skett en ,

uhmm . time nak bersurai tuh , form 4,5 kene tunggu sebab nak cek rambut enn , haha . aku terlepas sudahh , rambut aku pendek . di tengah2 . depan nye panjang mencecah kening . haha .

pastu . msok lak kelass . mse pertme ni yg aku tkodd . Al-QURAN .

kene tasmi' suroh yassin , 83 ayat uhh . mne tak pengsan nye akuu .

tpy nseb baek , sbb ustaz fadil takk masokk , haha .

banyak gile la masalah aku time ngah skolah , ngan tak siap keje skolahnye . hadoyy .

pastu ptng tu ade kawad , uhmm . take-pat(komande) cm tak semangat je , ye lahh , dah sume orng maen2 . hadoyy .

pastu aku ckp je laa . kau ni dah la komand , kene la semangat .

dann i lagi , ktrng bukan bertanding mnggu depann . dtunda , 4/5/2011 . lame agy en ?

pehh , tapi takkpe laa . tak yah gy kelas tambahan . haha . syok2 .

pastu ade la time ngah kawad , ade la skit salah paham antara krs nan bomba pasal formasi , hadoyy

apelahh , satu sekolah pon nak gegadoo . uhmm . takkpahamm btol !

k2 . bubyee . :D . haha

salamm . :D :P :)

3 comments:

piQa zUL cOmmEy :) said...

bgun punn lmbat ==' , hehe :D

ツ♥ ɹ ı ɯ ɐ ♥ツ said...

alahh , TERlambat laa . bukan sengaja , semalam chat nan kauu la . tido lambat . :P

piQa zUL cOmmEy :) said...

yelah yelahh , aku jugakk y. salahh kann ? sori laaa :)