raya raya !

hai huy hey hoy ! hehe :) . Assalamualaikum semuaaa = )

selase niy nak raye dah . sdehnye ramadhan dah nak pergi . bak kata akh sufi .

' hei! lihat.. ada orang mendatang.. eh, itu syawal kan? hei! ramadhan! knape sedih nih? jgn bimbang, ko masih disni! '

batak en ? haha . anak dahari ni memang batak pon . = P

hehe . mesti semua dah selamat sampai kampung en en ?

aku nak blek kmpong gakkk = (

mule2 en , time ari jumaat tue , ibu aku cakap nak blek lepas sahur tau ( sabtu )

pastu aku dah excited nak blek kmpong niy en . dah2 . lepas sahur ibu aku ckp . ' uhmm .. lepas berbuka la '

errr ==' , sabo je laaa . pastu pagi sabtu tu aku tido tau . smpai ke ptng . kol 2 . aku bgon .

mak aku ckp . ' haa . blek lepas sahur esok la yea ' .

sabo lagi la . smpai bile entah snanye aku nak blek niyy .

lepas berbuka la , lepas sahur itula . dah2 . smpai pagi raya snanye kott .


= ) - sabtu aritu gi umah dia en en . ehek ~ dpt la lame2 skettt .

tuihh . sume tgk . sgan a aku en dok bergayut je kat tingkap dy . ahahaa ~

ape kesahh ~ kueng2 . ( bia la aku nk bgitau ! ) = P


okay okay , disini . aku nak menyusun sepuluh jari aku gy cantik2 , comel2 . manis2 .

memohon kemaafan dari korng yg bce post niy , harap ada salah , ampunkan la yeaa = )

kita manusia biasa mmg byk buad silap . never miss that . dengan ini saya mengucapakan !

Selamat hari rayaaaaaa . ! especially kawan2 aku yg aku rindui . = P

HAFIZUDIN
TARMIDZI
NABHAN
JULAYKA
ATEYKA
KIRA
PIQA
HAIRI
FAUZI
AZIM
RAUF
TAKE-PAT
SYADIQ
KHALID
SYAFT
AFIQ
AINUL
WAWA

selamat hari rayaaaaa !


5 comments:

jue eddy said...

yeahhhhhhh. name aku ada :)
suke suke suke <3 HAHA

budak comell said...

tmbah lagi atu , PIQA :) hehe ~

ツ♥ ɹ ı ɯ ɐ ♥ツ said...

haha . ye laaaaaa jueeeee :_ . kau kan kawan aku maaaaa . mesti mau tulis kat situ .

ツ♥ ɹ ı ɯ ɐ ♥ツ said...

hehe . ye laa . sori la piqaa . lupeee . kehkeh . :) ; tu haaa namenye dah tmbh .

zismael said...

sykran jazilann amer :) hehe ~ maaf kalau mengada-2 or menyusahkan ;)