amazing :)



dia siapa ? dan patut ke akuu ... ?
erghhh . itu la soalan yg sentiasa bermain di minda aku ..
grrr . rase nak je aku bagi satu flying kick duthcman .

aku tak patut sangat la kan jage hati dia kalau Allah tk ske .
grrrr . adoi adoi . tak patut .. tak patut .

okayy . bukak story morry pasai weeding akak .

HAHA ! majlis tu berjalan dengan lancar dan sungguh meriah . *cehh .
ramai plak cube ngorat aku *alahaiperasann .. korngapetau .. :P
first .. pkol 11 . aku igt en majlis tu mcm tk de sape pon nk dtgg .
sekali jeng jeng ! .. giler ramaii . aku pon malas nak bagi doorgift .
so , aku suro adek akuu . ye laa . mane tau .
tgah tgah bagi hadiah tu . ttbe ade amoi mintak num kang .

:P . susahhh .. hahaha . !
pastu ade sedare sedare aku yg comel comel tolong sekali ..
haha . naseb la dyrng adee kan ...
aku jadi penyambut tetamu ..
so , ramai sgt kawan ibu .. bile kawan ibu dtang ngan anak dyrng ..
dyrng kenalkan kat aku .. and ibu cakapp .
' haa . ini anak sayee . dy dah pandai drive dah .. '
*alahaiiikenapeelaibubagitausemuaitudanini ...

anak anak kawan ibu sume comel comel belaka .
pastu ade lagi kawan kawan aku time 6 tahun .. dyrng kenal aku ..
time aku dudok selayang . aku igt lagi . nak pegi umah dyy . nak main game .
panjat ikut bumbung tros smpai umah dy . bilik dy kat atas kan ..
bestt gileee :) . haha . bile aku cite kat kawan aku tu .
mak ayah dy asek gelak je . kuweng kuweng kuweng ! haha .

pastu dalam pkol 2 cm tu . baru akak datang ..
puk puk , puk kepak puk kepak .. haha .
dyrng pon masak . alala .. aku bayangkan abang ipar aku adalah aku .. dan akak aku adalahh .......... :P .

haha . malu doeee ! sume tgk jea . *mmglaorangdatangnaktengokpengatin . !
haha ..
dah dah . penat semalam maseh terasa sekarng . sooo . aku nak berehat dulu la kann .
tataa ..

3 comments:

Nabeela Akrasha said...

eh budak perasan..akak hang wedding same dgn akak ceq la.. 26 Nov.. hang jadi penyambut tetamu eh?
*eden pon ade peminat kat sane~ :P

ɹ ı ɯ ɐ said...

haha ! ehh ye ke ? wedding akak hang kat ne ? tk jemput pon :P . hang kan hot . hehe mesti ramai peminat . mesti ramai mintak num :P . hehe

Nabeela Akrasha said...

Kat rumah ceq la.. Hang pun tak jmput ceq, pedaa~ hot? x nak la ckpkan..haha ( sengal )