HANTU ~



Assalamualaikum . ! cak cak cak ! au cak . 
 
haha . okay . mood malam ni adalah bosan . tak tahu nak baut ape .. 
haha . jadi di malam yang hening ni .. nak share 1 cerite serammm . !
hahahahahahaha !
 
okay . dulu akak aku pernah cerite sebelum aku balek asrama ouh . serammmm ~ 
* saje je nk bgy aku tk nk blek asrama . ( time form 1 )
 
okayy . camni tauu . 
kawan akak aku ni nak belajar malam2 tau . coz esok nak exam ... so ..
dia ajak la kawan akak aku lagi satu .. 
 
okay sng kite namekan dyrng .
kawan akak aku 1st = ain
yg second = atie .

hoho . mcm best la plak name tu .. 
okayy . jgn nak gelak sgtlha kan .. kite smbunggg .  

ain ni ajak la nora study memalam kan .. dlm pkol 12 cmtu . 
time tu sume dh tido .. so atie bangun la amek barang sume . then dyrng keluar la nak pakai selipar kan . 
pastu atie suro ain pergi dulu . coz dy ade tertinggal barang .. atie pon pergi laa .. 
dyrng study kat tingkat 3 tau . tingkat atas sekali .. 
then ain dah belajar sume baru atie datang .. 
tapi atie tk duduk sebelah ain .. atie duduk depan ain kan . 
ain pon buat dakkk je laaa .. 
tgah2 belajar tu .. pen ain terjatuhhh . ain nak amek dy pandang bawah ..
tengok kaki atie tk d .. 
HAAAAA ! dia dh mule cuak la kan .. ape lagi ain kemas beg dia ..
dia tros cabut lari . time ain smpai kat pintu kelas ..
atie tetibe gelak sensorang.. heheehehehehehehehehhe !
ain tengok muke atie dh mcm apeee dah ! 
melalak dy sensorangg ! 

then . pagi esok .. ain tnye kat atie .. 
wehh . asal semalam kau maen2 time belajar ngan aku ! takut aku kau tau .. mcm mane kau baut tk kaki ?

atie dengan kehairanan pon . kate ' bile mase aku belajar dgn kau semalam ' 

jeng jeng jeng jeng ! ~ hahahahahah !

1 comment:

Fathihah Baharin said...

emm, kalau buat unsur-unsur saspens macam ko pandai-pandai la panjang-panjangkan citer ni, lagi best kot. ngeeee