comeyy .

hye huy ! . salam ..

uhmm . snanye tak d pe un nak cite enn .

aku bru je blik dri carefour enn .

ye ahh . mule nak beli byku teks Add math aku sbb bilik BOSS tak d buku +math

bengang2 plakk . takde plakk kat Mph . hadoyy .

pastu temankan ibu nan ayah beli barang at carefour .

macam2 ahh beli enn .

tgh khusyuk aku mendrift troli uhh . nmpak plakk budak comeyy ni !

nampak baek . ye la . tudung labohh . tu yg aku ske uhh .

comeyy . caring . :D , i like it .

dy gy sytu . aku usha dy dry sudut laen .

pehh . comey bebeno . pastu mak dy sroh dy amik gula trok dalam plastikk enn ..

time tuh dy un sensorang . apelagi ..

hah . aku snanye nak gy dekat dy enn . sgun plakk .

haha . gile gatal kan aku ni . ? amir2 . kamu ni memang trokk ..

5 comments:

h0neyhanis said...

haha , amir2 , tackle arr . hahaha

ツ♥ ɹ ı ɯ ɐ ♥ツ said...

haha . budak sekolah agama ini terase sgunn lahh < :D .

Anonymous said...

aq yg dpn mata kau kau x nmpk lak..!

ツ♥ ɹ ı ɯ ɐ ♥ツ said...

uhmm . kau yang mne ? haiyaa ~

h0neyhanis said...

haha , 0ke0ke , bag0sla klau cam 2 . :D