kanan lurus !!

assalamualaikummm ,
ahaks :D , kanan lurus ? bataknye aku ni kan ? ! ..
mestilahh batakk , sebab KADET BOMBA dah jadi johann :D ( laki ) ,
kalo kategori pompuann , bomba no.3 ,, kire okelahh tuhh !
hehehe , latih lagi ya pompuann !
nanti boleh jadi wakil daerahh ma !
hehe ,, actually , aku pong tak sngke la dpt no.1
kitrng latihan dah la x ckop orng , men bola la , takraw la .
formasi pon tunggang langgang .. !
tapi mase ari selase tuhh ( sblom kawad) ,
aku ckp .. esok jangan men2 . bwad je tanpa rasa segan dan siluu .
ahaks :D , aku lahh pling malu senanyr nak bwad tarik nafas dengan penuh bergaya dan ' bom ba is hot to go' ,
tapi aku pker ernn , bwad je la .. ahaks :D , wekks :P .

gamba? nakk tgk ya ? japp :D

( ini lah ktrng , sroh duduk dlm barisan , rayau2 lakk , x d disiplin )
( ahaks :d , time ni la aku tak stabil , bot besar dohh )

( ni tepuk semangat ) . :)

( bomba is hot to go . segan melampau lahh wehh )

( ahaks ! ini pon sme ma .. sgun gillerr !! >> )

6 comments:

MualliM said...

hoit,mane hang dpt gambo???
hehe...pinjam satu gambo ek...

ツ♥ ɹ ı ɯ ɐ ♥ツ said...

aku dpt dri teacher mariam ma . byk gile lahh gamba dy . :D , amik lahh . kau pon ad dlm tuhh . !

MualliM said...

Kat fb ker???

revolusi_bunkface said...

woi!!naper gmbr aq x dew...huhu...

ツ♥ ɹ ı ɯ ɐ ♥ツ said...

lol ! . spe kauu ? santokk ke ? siot jee . aku tak kenal lahh . ! santokk enn ?

ツ♥ ɹ ı ɯ ɐ ♥ツ said...

ahah ! aku dahh tauu ! kau ikmal enn ?

memang lahh kau tak de sengall ! kau kan dah jadi budak bru kat skolah bru kauu .