aku rindu . #akupalingtkskejiwang



warahmatullah hiwabarakatuh . :D

haha . aku rindu .. semua orng . haha . 
tak tahu kenape . aku rindu dia dia dia dan diaaa ! 
erghhhh -,- . aku ingat lagi time nak pegi wetland . 

aku baling bola kat dia ! aku rase nak baleng lagi kat muke diaaa ! 
huwaaaaaa :'( . padan mukeee . u make me crazy . haha .
kita dah janji tk nk mcj forever n ever kan . erghhh -,- . 

aku yg ckp mcm tu . tapi aku nak tgor dyy laaa ~ nak mcj dyy ! 
tapi mesti dy cakap laa ' err ? kate tk nk mcj smpai bebile dh ? ' 
hushhh ! aku tahu mesti dy akan reply cmtu . nak je aku tulis kat batu . aku rindu giler kat kau .
pastu aku campak kat muka . smpai melekat . pastu kau masuk hospital . bile kau sedar . 
kau maseh nmpk lagi ape aku tulis kt batu tu . ! erghhh . 

hahaa . dan aku rindu kawan kawan aku . ouhhh . ! 
bileee kite nak kua wahai kawan kawan ku sayang ?



haha . aku rindu ni . tk tahu nak cakap ape . 

krong maken sehad ke . ade sakit kronik ke . kee dah komaaa . 
alahai . syaf , kang lempang muke kau tuh . bajet comel plak . aku lagi comel XD . hakhak . 

okayyy . aku tau lepas SPM sume kua ek . kite gy paris . lancong lancong sket . 

aku tanggung semua . #janganharapla.duetkeciput !

hehe . 

dann aku rindu kawan aku yg berada jauhh di rantau ! 


yaaa ! yang botak ni . kau apehal endon . rindu gile la dy dtg time trial SMA aritu . perghhh ! 
terkejut beruk aku . time tu tgah menghafal dga khusyuknyeee XD . 
ttbe dy datang tanpa kusedari . kehkeh . semua apelagi . 
amek kayu . pukul habes habesan . rinduuu kann . kahkah . dah la aku malas nak smbng banyak . 

SEBENARNYA AKU BUKAN RINDU KORANG PON . KAHKAH 

1 comment:

alif ismail said...

Salam...

jalan-jalan sambil bertanya pendapat...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/lelaki-jambu-vs-lelaki-macho.html